AKTUÁLIS Mit csináljak? PROGRAMOK BADACSONYI BORVIDÉK GASZTRO Szolgáltatók TÚRÁK BORTÚRÁK

Hegyi taxizás Badacsonyban

Guruló izgalom! Egyedülállóan Badacsonyban! A központból, a taxiállomásról (badacsonyi Posta mellett) indul a jellegzetes hegyi taxi, mely a kanyargós, meredek hegyoldalt átszelve szállítja a vendégeket fel a hegyre a kívánt pincéig, étteremig és a Szegedy Róza-házhoz.


HEGYI TAXIZÁS BADACSONYBAN

A különleges izgalmak kedvelőinek ajánljuk a hegyi taxik igénybevételét, mely a Badacsony Régióban közlekedik és a kanyargós, meredek hegyoldalt átszelve szállítja a vendégeket. A taxiállomás Badacsony központjában, a Posta mellett található, de előzetes megbeszélés alapján házhoz is rendelhető!

A nyitott terepjáró igénybevételével gyorsabban feljuthat a hegyre és felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb!

Az utazást ki lehet egészíteni hegyi körutazással is, mely során eljuthat olyan helyekre is, ahová egyénileg talán sohasem.
A hegyi körutazáson gyönyörködhet a lenyűgözően csodálatos panorámában, hiszen a hegyről az egész Balatont látni lehet. Ezt a csodálatos látványt és élményt nem fogja elfelejteni! Az út során megtekintheti Szigligetet, a Balaton gyöngyszemét, mely egykor ligetes sziget volt. Dombok és völgyek váltakozása teszi különlegessé a települést valamint a több mint 750 éves Vár.
A körutazás másik állomásán a Keszthelyi-öböl látható, a magasabb részekről pedig megcsodálhatja az évszázadok alatt létrejött bazaltorgonákat és kőzsákokat

Ha izgalmas, vidám, felejthetetlen hegyi körutazásra vágyik, próbálja ki! Utazzon a nyári kánikulában a nyitott dzsippel és ismerje meg a hegy nevezetességeit, borpincéit, természeti szépségeit.

Árak:
Egy út fel a hegyre: 5000.- Ft /autó

Körutazás estén előzetes időpontegyeztetés szükséges, ára 9000.- Ft/autó, kb. 15-20 perc.

Egy autóban 6 fő fér el kényelmesen.

Érdekesség:
Az Uaz típusú hegyi taxik több mint 50 éve üzemelnek Badacsonyban, 2016-ban teljesen megújult a gépparkjuk, új UAZ Hunter gépjárművek kerültek forgalomba, egyenesen Oroszországból.

További információ:

Vizkelety István – hegyi taxi 6-os
+36-309395-346
Ugyanitt személyszállítás 7 személyes kisbusszal, előzetes megbeszélés alapján.
e-mail:vizkelety.dori@gmail.com

Demjén Tamás – hegyi taxi 7-es
+36-30/954-2518
demjentamas64@gmail.com