AKTUÁLIS Mit csináljak? PROGRAMOK BADACSONYI BORVIDÉK GASZTRO Szolgáltatók TÚRÁK

Dörgicsei Levendula Major

 A Dörgicsei Levendula Majorban 2003 őszén ültettük az első levendula töveket, ami mára – egyre többek örömére – egy 5 hektáron elterülő lila álommá nőtté ki magát. A gyógynövények, így a levendula is, csendes, hű segítőtársai …

A Dörgicsei Levendula Majorban 2003 őszén ültettük az első levendula töveket, ami mára – egyre többek örömére – egy 5 hektáron elterülő lila álommá nőtté ki magát. A gyógynövények, így a levendula is, csendes, hű segítőtársai az embernek, testi, lelki problémáiban, ezért fontosnak tartjuk, hogy bio minősítésű, terápiás tisztaságú illóolajakat állítunk elő saját lepárlónkkal.

A biogazdaságunkban termesztett kétféle levendula (Lavandula angustifolia vagy orvosi levendula, és Lavandula x intermedia vagy hibrid levendula) virágából, nagy gondossággal készítjük a LEVENDÁRIUM márkanéven megjelenő termékeinket:
– 100% tisztaságú bio levendula illóolajok és illóolaj keverékek
– bio levendula virágvíz
– levendula szörp (nyírfacukros és hagyományos kivitelben)
– makrobiotikus levendulás teasütemény
– levendulás, kecsketejes szappan
– illatpárnák és különféle kézműves egyedi ajándékcsomagok.

Szeretettel ajánljuk mindenkinek a levendulát az élet számos területén: kertben, konyhában, fürdőszobában, állattartásban.
A major bemutató kertje nyitva áll azok számára, akik érzékenyek a természet és ember által közösen alkotott kultúrtáj varázsára. Teaházunk mediterrán hangulatú teraszán egy Árpád-kori ikerrom szomszédságában várjuk egy hűs frissítővel, teával, kávéval vagy harapnivalóval.

Csoportokat (min. 8 fő) is örömmel fogadunk, de kérjük, előzetesen jelentkezzenek be, hogy a vendégfogadásra megfelelően felkészülhessünk. Igény esetén az alábbi programokat kínáljuk: séta a levendulásban szakmai vezetéssel, látványlepárlás, kézműves foglalkozások, előadás, kemencés harapnivalók.
A major számos romantikus fotózási helyszínnel szolgál esküvői fotózáshoz is. Helyszínbejárás, előzetes egyeztetés, időpontfoglalás az alábbi elérhetőségeken lehetséges.

Címünk:
Dörgicse, Fő u. 58.

Bővebb információ, bejelentkezés: +36 30 641 7778, info@levendarium.hu