AKTUÁLIS Mit csináljak? PROGRAMOK BADACSONYI BORVIDÉK GASZTRO Szolgáltatók TÚRÁK

Balaton Ballooning

Hőlégballonos sétarepülések ! Start Hévízről! Repüljön velünk és élvezze a Balaton felejthetetlen látványát a magasból ! A ballon április 1. és október 31. között a hévízi tó közelében száll fel naponta késő délután és napnyugta körül landol. A program kb. 3 óra hosszú, az 1 órás repülés mellett tartalmazza az utasok szállástól és vissza történő szállítását (akár Badacsonyból is), okleveles avatást és pezsgős koccintást.

Hőlégballonos sétarepülés a Nyugat-Balaton régió felett

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az idei, 2017-es szezonra egy komoly beruházás keretében vadonatúj ballont gyártattunk az angliai Cameron Balloons Ltd-nél Anglában. Az új ballonkupola hosszú évekig lesz alkalmas biztonságos, minőségi ballonrepülések teljesítésére.

Jó hír, hogy az idei szezonban is változatlan árakkal és a standard magas minőséggel állunk Utasaink és Partnereink rendelkezésére.

A szolgáltatásról:

Április 8. és október 31. között heti 3-4 alkalommal Kelet-Európában egyedülállóan nagy, 18 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat,  hévízi indulással. A sétarepüléseket este szervezzük, késő délután indulunk,  napnyugta előtt landolunk.

Hévíz 35 km-es körzetében a foglaláskor egyeztetett időre házhoz megyünk az utasért. Badacsony esetében a Tourinform irodánál találkozunk.

Az utasokat odavisszük a starthelyre, ami a Dobogómajor Hotel mellett van.  Ott megnézhetik ill. részt vehetnek a ballon felállításában, majd biztonsági oktatás következik magyar, német, angol nyelven (oroszul írásos anyag van).
Ezt követi a kb . 1 órás repülés, 1000-1500 m magasságig megyünk fel.
A repült távolságot és irányt a szél határozza meg. Landoláskor a földi  személyzet várja a ballont, jégbe hűtött pezsgőt szolgálunk fel üvegpohárban, ( ásványvíz is van), vidám ceremónia keretében oklevelet kapnak az Utasok.

Következik a ballon összecsomagolása, majd transzfer a találkozópontra.
Az egész program kb. 3 óra hosszú.

További infok:
Ki jöhet?:
6 évesnél idősebb utasokat vállalunk csak. Felső korhatár nincs.
NEM EXTRÉMSPORT, de figyelembe kell venni, hogy a kosárban 1 órát kell állni.
Ballonnal nem szállítható utasok: Várandós hölgyek a terhesség 3. hónapjától. Gyerekek 6 éves kor alatt. 6 hónapon belül súlyos műtéten, vagy csonttörésen átesett, valamint krónikus nyaki vagy gerincbántalmaktól szenvedő személyek. Kerekesszékes utast sajnos nem tudunk vinni.

Hogy történik a foglalás?
Kérjük, hívja a +36 20 403 2667 telefonszámot (nonstop).
A foglaláshoz szükség van legalább 1 utas nevére és 1 mobilelérhetőségre.
A foglalás visszaigazolása és a találkozás időpontjának megadása azonnal megtörténik telefonon, kérésre e-mailben is .

Mennyibe kerül?
Az ár felnőttnek 40.000 Ft/ fő, gyermeknek 6-12 év között 27.000 Ft/fő.

Hogyan fizet az utas?
Az utas a landolást követően fizet készpénzzel vagy hitelkártyával (csak Visa és Mastercard).

Biztonságos?
A hőlégballon statisztikailag a legbiztonságosabb légijármű.
Technikai felszereltségünk (Cameron ballon, Landrover és Mercedes járművek), több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező pilótánk, szakképzett személyzetünk, hatósági hátterünk és 15 millió eurós
biztosításunk a garancia.
Csak megfelelő időjárási körülmények között repülünk.

Mi van, ha töröljük a repülést?

Törlés esetén az utasnak új időpontot ajánlunk fel. Ha nem tudja azt elfogadni, az esetlegesen befizetett előleg visszajár . Ha az utas indulást megelőző 24 órán belül törli a foglalását, a teljes összeggel kiterheljük.

VÁRJA ÖNÖKET BALATON BALLOONING CSAPATA !!!!
8372 Cserszegtomaj, Fenyves u. 2. T: +36 20 4032667
E-mail: info@balaton-ballooning.com
web: www.balaton-ballooning.com