Balaton Ballooning

Hőlégballonos sétarepülés a Nyugat-Balaton régió felett.

 

Repüljön a Balaton Ballooning-gal és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból!

 

Az egyetlen hely, ahol a repülés során egyszerre láthatja a magasból a Balatont, a Hévízi- tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala szelíd lankáit!

 

Hatalmas élmény, világszínvonalú szolgáltatás, tripla biztonság!

 

A Balaton Ballooning Kft az ország első professzionális és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncégeként több mint 35 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ballonozásban. Magyarországon 16. éve vannak jelen. Érdekeltségeik vannak még olasz és dubai ballonvállalkozásokban is.

 

Mit jelent a tripla biztonság?

1. Nem hobbipilótákkal dolgoznak: munkatársaik profi, főállású kereskedelmi pilóták, fejenként több ezer óra repülési tapasztalattal.

2. Nem másodkézből összevásárolt felszerelést, hanem a gyártóktól közvetlenül beszerzett új, világszínvonalú eszközöket használnak. Ballonkosaruk a legújabb és legmodernebb, itthon egyedülálló módon utas biztonsági övekkel felszerelt.

3. Nagy összegű, Európa egyik legnagyobb, kifejezetten légiközlekedési biztosítással foglalkozó német biztosítótársaságánál kötött biztosítással

 

 

Április 1. és október 31. között (időjárástól függően) naponta 18 személyes hőlégballonnal szállítanak utasokat, keszthely környéki indulással. A sétarepüléseket többnyire este szervezik, késő délután indulnak, napnyugta előtt landolnak. Hétvégéken igény szerint  reggel is van repülés. A starthelyen több nyelvű biztonsági oktatás után utasaik megtekinthetik a ballon felfújását, majd a beszállást követően kb. 1 órát repülnek. 1000-1500 m magasságig emelkednek . A ballon repülési iránya és a látótávolság az időjárási viszonyoktól függ. Landolás után  a földi személyzet  hűtött alkoholos és mentes pezsgőt, ásványvizet, gyermekeknek gyümölcslét szolgál fel. Egy kis ceremónia keretében névre szóló oklevelet kapnak az Utasok, majd a helyszínen történik a fizetés: készpénz, bankkártya, OTP vagy K&H SZÉP kártya. A repülésről HD minőségű videofelvétel készül, ami külön megvásárolható.

 

A kb. 3 órás program magába foglalja a helyi transzfereket (Hévízen kérésre házhoz megyünk).

 

6 fő felett Badacsonyról és környékéről ingyenes transzfert biztosítunk!

 

Információ és foglalás a badacsonyi Tourinform irodában, vagy a +36 20 4032667 számon (9-17 óra között) illetve Whatsapp-on és az info@balaton-ballooning.com e-mail címen nonstop, 0-24.

 

További infok:
Ki jöhet?:

Ballonnal nem szállítható utasok:
1. Gyermekek 6 éves kor alatt.
2. 6-12 éves gyermekek felnőtt kíséret nélkül.
3. Állapotos hölgyek a terhesség 4. hónapjától.
4. A repülés dátumát megelőző 6 hónapon belül súlyos műtéten átesett személyek.
5. Súlyos gerincbántalmakkal, súlyos mozgásszervi, keringési, pszichiátriai panaszokkal küzdő személyek.
6. Tudatmódosító szer hatása alatt álló személyek.

 

VÁRJA ÖNÖKET BALATON BALLOONING CSAPATA !!!!
8372 Cserszegtomaj, Fenyves u. 2. T: +36 20 4032667
E-mail: info@balaton-ballooning.com
web: www.balaton-ballooning.com