AKTUÁLIS Mit csináljak? PROGRAMOK BADACSONYI BORVIDÉK GASZTRO Szolgáltatók TÚRÁK BORTÚRÁK

Margaret Island koncert // frissterasz

Június 23-án a Margaret Island lép a frissTerasz színpadára!

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb popzenekar a hazai könnyűzenei palettán: Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, legnagyobb hazai fesztiváloknak és rádiós toplistáknak is.
A hétéves zenekar olyan slágereket jegyez, mint a Hóvirág, Nem voltál jó, Engedd, hogy szabad legyek, Veled minden, Házszám stb.
Négy nagylemezük és egy koncertalbumuk jelent meg, melyek közül az ’Egyszer volt’ és a ’III’ is aranylemez lett – utóbbi 2019-ben Fonogram díjat is kapott.
A könnyed, pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt popzenét játszó zenekar az akusztikus folk-poptól indulva az utóbbi időben újfajta hangzásokkal, új hangszerekkel is kísérletezik.
A csapat 2020-ban sem tétlenkedett: több új dallal – Valahol, Boldogságtól – , közreműködéssel – Pilvaker 2020: Pogány imádság; Strand Fesztivál AllStars: Mama, kérlek; – és stream koncerttel jelentkezett.
Legutóbbi dalaik a Ha elvesznél, és a Meddig maradunk még – mindkét dal a 2021 szeptemberében megjelent 4. nagylemezükre készült >> Hol marad az én történetem
ALBUM: https://www.youtube.com/playlist?list=PLCvijPRUMZKbd3lQOVCYd7_ysqU75syRx

Kezdés: 21:00

Belépőjegyek: https://tixa.hu/margaretisland_frissterasz
Early bird: 1500 Ft
Normál jegy: 2990 Ft

 

Szervező: friss Terasz

Helyszín:

8261 Badacsony, Kisfaludy Sándor u. 1-3.

Információk:

Facebook eseménye

Kategória:

Koncert, Bor

Ez az esemény lejárt

Program ajánlatok

Nyári kerti séták a Follyban 2022.07.07. 09:30 - 17:00
8257 Badacsony, Kápolnavölgyi út 25.
további programajánlatok