AKTUÁLIS Mit csináljak? PROGRAMOK BADACSONYI BORVIDÉK GASZTRO Szolgáltatók TÚRÁK

Online nyereményjáték május 18-tól

2020. május 18-tól 4 héten keresztül tartó nyereményjátékot hirdetünk „Ha Badacsonyba Vágysz, Nyomozz Velünk!” címmel.

 

„Ha Badacsonyba Vágysz, Nyomozz Velünk!” online nyereményjáték

 

A Badacsony Régió Tourinform (Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület) és a Nyomozz Velünk (AR/VR Game Flow  Kft.) csapata 2020. május 18-tól
4 héten keresztül tartó nyereményjátékot hirdet „Ha Badacsonyba Vágysz, Nyomozz Velünk!” címmel.

 

A játék célja, hogy ismertté tegyük Badacsony festői szépségű környezete mellett a környéki vállalkozásokat, a kitűnő borokat, a különleges vendéglátó, és szálláshelyeket, valamint idevonzzuk a régióba a lehető legtöbb látogatót.

 

Az online nyomozós játék oldala, amely a heti fordulók során folyamatosan frissül:
https://nyomozzvelunk.hu/quiz/ha-badacsonyba-vagysz-nyomozz-velunk/

 

Minden héten 3-3 rejtélyes kérdésre lehet válaszolni a környező szolgáltatókra vonatkozóan, akik értékes ajándékokat ajánlottak fel a helyes megfejtők között.

Mind a játékban Partnerként részt vevők kiléte, mind a konkrét nyeremények megnevezése hetente kerül nyilvánosságra, hiszen a kérdések éppen őrájuk vonatkoznak.

A kérdésekre minden héten hétfő hajnali nulla órától vasárnap éjfélig lehet a válaszokat beküldeni. A nyeremények sorsolása a helyes megfejtők között a következő hétfőn délben történik.

 

A nyereményjáték zárásaképpen június 15-én kerül sor a fődíj kisorsolására, melyre valamennyi játékban résztvevő esélyes.

 

A fődíj a Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület felajánlása:
2 éjszaka 2 fő részére Badacsonyban, reggelivel, ebéddel és vacsorával, továbbá hegyitaxizás és borkóstoló.

 

A Nyomozz Velünk csapata 2019 nyarán indította el turisztikai célú városfelfedező mobil applikációval játszható játékát Badacsonyban „Egy rejtélyes levél nyomában” címmel, amelyet az ide látogató, különleges élmények iránt fogékony látogatók és a sajtó is nagy érdeklődéssel fogadtak.

 

A badacsonyi városfelfedező játékot az online nyereményjátékban résztvevők kedvezményesen vásárolhatják meg egy játékosított feladat megoldásával:

https://nyomozzvelunk.hu/kaland-tura-elmeny-rejtelyek-nyomozas-badacsonyban/