BORTRIATLON BADACSONYBAN

Október 13. és 15. között kerül megrendezésre a Bortriatlon utolsó idei hétvégéje, a Rizling Vakáció! Kóstold meg 7 borvidéki borászat olaszrizlingjét ezen a hétvégén!

bővebben

VEZETETT BORTÚRÁK BADACSONYBAN

Badacsony “borközelből” programsorozatunk tavasztól késő őszig tartó időszakban számos szakvezetéses bortúrát tartogat neked. A túra során három pincénél 3-3 fajta bor kóstolása közben a gazda bemutatja történetüket, a kóstolt fajtákat, mellé borkorcsolyákat, borkísérő falatkákat kínál.

bővebben

TÚRÁZZ VELÜNK!

Élménytúráinkon profi szakvezető segítségével fedezheted fel Badacsony környékének változatos hegyeit, értékeit, kincseit! Túrázz velünk!

bővebben

ONLINE BORVIDÉKI MAGAZIN

A felület színes és változatos témákkal, magazinos cikkekben, riportokban számol be a borvidéken lévő legfrissebb újdonságokról, a helyi eseményekről, ezáltal praktikus és hasznos információkkal látja el az olvasókat, és a borvidékre látogatókat.

bővebben
tour

Ajánlatok

Szálláshelyek

Kérje ingyenes ajánlatunkat a környék szálláshelyeitől!

Badacsony Kártya

Akár 20 % kedvezmény a strandbelépőből és számtalan egyéb kedvezmény az elfogadóhelyeken. Kérje szálláshelyén a Badacsony Kártyát!

Borászatok

Természet és Ember harmóniája itt ez a táj, hazája már évezredek óta szőlőnek és bornak, amelyben a régiek szerint a kialakult vulkánok tüze ég tovább.

Hasznos információk

Badacsonyi Borvidék aktuális hírei; letölthető prospektusok, térképek; nyitva tartások; Tourinform iroda; Badacsonyi Turisztikai és Borút Egyesület.


Ábrahámhegy

Ábrahámhegy a badacsonyi térség keleti felén, a Burnót patak völgyében megbúvó település. E festői környezet kiváló helyet ígér a csendet, nyugalmat kívánó nyaralóknak.

bővebben

Badacsonytomaj

A Balaton partvidékének egyik leglátványosabb tája. Természeti szépségekben és kultúrtörténeti vonatkozásokban bővelkedő üdülő - és kirándulóhely. Nemzetközi hírnevét kiváló borainak köszönheti. Badacsonytomajhoz még két településrész - Badacsony és Badacsonyörs - tartozik.

bővebben

Badacsonytördemic

A Badacsony-hegy északnyugati lábánál elhelyezkedő község a mai napig megőrizte hamisítatlan falusi jellegét. Badacsonytördemichez Badacsonylábdihegy településrész is hozzá tartozik.

bővebben

Szigliget

Kevés olyan tája van a Balatonnak, ahol így együtt találni a vidék romantikáját a múlt emlékeivel. Hangulata, látnivalói, öröksége és megjelenése elvarázsolja az érkezőt.

bővebben

Interaktív térkép

hirdetés