Hotel Bonvino-Étterem és Borbár

8261 Badacsony, Park u. 22. +36 87 532 210 vagy +36 87 532 215 Fax: +36 87 532 211 sales@hotelbonvino.hu www.hotelbonvino.hu


A Hotel Bonvino az aktív pihenés részeként gasztronómiában is igyekszik személyre szóló élménnyel megajándékozni vendégeit. Konyhánk stílusát csakúgy, mint programjainkat a „Badacsony romantikája” határozza meg: könnyed, újszerű, mégis ismerős ízvilág, mely első látásra szerelembe ejt.

Éttermünk az egyes étkezések szerint különböző arcát mutatja, ugyanakkor mindig magas színvonalat és meleg fogadtatást ígér.

Ebédre szezonális, helyi alapanyagokra épülő, folyamatosan változó kínálatunkból választhatnak az étlapról, tavasztól őszig pedig vendégházunk éttermének évszázados hársfáival övezett teraszán is megkóstolhatják meg házias, magyaros ételeinket.

A pihenés alatt a vacsora nem csak étkezés, de egyben kellemes közös program, beszélgetés, családi együttlét. Mi megteremtjük hozzá az atmoszférát: hangulatos fények, ínycsiklandó fogások, újdonságok, minden, amit otthon nem főzött meg, de mindig szeretett volna kipróbálni.

Borvacsorák
Rendszeresen különleges borvacsorák helyszíne a Hotel Bonvino – sőt kérésre 8 fő felett kisebb-nagyobb társaságoknak privát programként is felkínáljuk borvacsora-estünket. A vacsorák során a tanácsadó séfünk, Kalla Kálmán által megálmodott ételkülönlegességek mellé sommelier válogatja és ajánlja a legkiválóbb, természetesen a menühöz illeszkedő borokat. Felejthetetlen kulináris élmény!

Borbárunk a szálloda lelke. Itt kerül sor a borral kapcsolatos számtalan programra: délutánonként egy-egy pincészet vagy bor bemutatkozása, hangulatos borbeszélgetések, bor és jazz, bor és sajt, bor és különleges falatok, bortörténelem és bortörténetek, „minden, ami szőlő”. A borozáshoz, vagy akár "csak úgy" könnyű borkorcsolyákat, házi készítésű édes és sós süteményeket fogyaszthatnak, továbbá kávéval, olvasnivalóval, kényelmes párnákkal és a teraszon takarókkal várjuk a kényelemre vágyó borbarátokat.

Esténként borbárunk a „kultúra” színtere, előkerülhet a sakk, megvitatunk egy könyvet és a hozzáillő bort, activytire, kártyapartira, de egy fotós vagy utazó beszámolóit is meghallgathatjuk egy teli pohár mellett. Bárunkban mindezeken túl borvásárlásra, sőt rendelésre is van lehetőség.

Helyi finomságok

A szállodában megvásárolható termékek egy részét saját konyhánkban állítjuk elő, más termékeket helyi termelőktől közvetlenül vásároljuk. A felhasznált alapanyagok a legmagasabb minőségűek és ahol lehet, bio termékek. Vigyen magával egy falat Badacsonyt!

Kínálatunk:

Pástétomok
Lekvárok
Szörpök
Borzselé
Verjus
Gyümölcsszószok
Likőrök
Pálinkák
Fűszerkeverékek
Mandula-alapú termékek

További információ:

8261 Badacsony, Park u. 22.
+36 87 532 210 vagy +36 87 532 215
Fax: +36 87 532 211
sales@hotelbonvino.hu
www.hotelbonvino.hu

Hotel Bonvino-Étterem és Borbár


Interaktív térkép
Mindent megjelenít
  • Szálláshelyek
  • Rendezvények
  • Látnivalók
  • Gasztronómia
loading
Időjárás
Siofok

28°C É-i könnyű szél

Képek / Galéria

Keresés: