8258 Badacsonytomaj, Káptalantóti u.19. Tel./Fax: +36-87/321-833 Mobil: +36-30/927-1414 e-mail: info@borbelypince.hu www.borbelypince.hu

Borbély Családi Pincészet - „Tüzes Borok, Vulkáni Ízek"

A badacsonyi táj, a szőlő és a bor tisztelete, szeretete határozta meg családunk szakmaválasztását. A Borbély Családi Pincészetet régi családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban. 18 ha termő szőlőterületünkön a Badacsonyi borvidékre jellemző tradicionális fajták, kiváló minőségű szőlőjéből - a kiemelt minőségre törekedve - saját feldolgozással készítjük egyedi ízvilágú borainkat.

Kézműves borászatunkban a modern technológia alkalmazása mellett ragaszkodunk a hagyományokhoz, így boraink ászokhordós érlelés után kerülnek palackba. Borainkban megtalálható az érett szőlő gyümölcsös illata, zamata és a vulkáni talaj adta minerális, terroir jelleg.

A borversenyeken kimagaslóan szereplő száraz boraink mellett kései szüretből származó borkülönlegességek is színesítik kínálatunkat. Ilyen a fagyott szőlőből készített Jégbor vagy az Olasz rizling Aszú, mellyel Borbély Gyula a 2007-es év Balatoni Borok Mestere címet nyerte el.

Látva a borturizmus fejlődését és a fogyasztókkal való személyes kapcsolattartás fontosságát, kialakítottuk hangulatos Borházunkat és Vendégházunkat. A szőlőskertek ölelésében található komfortos, 10-12 fő számára kényelmes vendégházunkban a borozgatásban megfáradt borbarátok egész évben megpihenhetnek.

Előzetes bejelentkezéssel szívesen látunk csoportokat a ritkaságokat is bemutató borkóstolóinkra, ahol bepillanthatnak családi hagyományainkba és elmélyülhetnek a badacsonyi borok csodálatos, egyedi és felejthetetlen világában.
Kerékpáros pihenőhelyként várjuk szeretettel a két keréken érkezőket és 10% kedvezményt biztosítunk számukra!

Sok szeretettel várjuk kedves vendéheinket!
                          Borbély család

További információ:
8258 Badacsonytomaj, Káptalantóti u.19.
Tel./Fax: +36-87/321-833
Mobil: +36-30/927-1414
e-mail: info@borbelypince.hu
www.borbelypince.hu 

Interaktív térkép
Mindent megjelenít
  • Szálláshelyek
  • Rendezvények
  • Látnivalók
  • Gasztronómia
loading
Időjárás
Siofok

18°C NY-i gyenge szél

Képek / Galéria

Keresés: