Badacsony Régiós Buszjárat

Kedves Vendégeink! A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében 2016-ban is újra útjára indul az a turista buszjárat, amelynek igénybevételével fáradtság nélkül, kényelmesen járhatják végig a vendégek a régió nevezetességeit, ...


Kedves Vendégeink!

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében 2016-ban is újra útjára indul az a turista buszjárat, amelynek igénybevételével fáradtság nélkül, kényelmesen járhatják végig a vendégek a régió nevezetességeit, borospincéit!

BORTRIATLON folytatódik 2016-ban is, melynek alkalmával a busz az alábbi napokon közlekedik, naponta 4 járat:
Bortriatlon I. Szürkebarát túra - május 7.
Bortriatlon II. Kéknyelű Virágzás - június 4.
Bortriatlon III. Rizling Vakáció - október 8.


Pünkösd vasárnap, május 15-én: 4 járat

A főszezonban 2016. július 15-től augusztus 20-ig keddtől szombatig, naponta 4 járat közlekedik!!
A menetrend letölthető itt!

Az ajánlott útvonalat bejárhatja egyszerre, vagy megszakíthatja, majd tovább utazhat a következő állomásig, amely felkeltette érdeklődését. Felkeresheti a Badacsony Régió kiváló borászatait, pincéit, vendéglátóhelyeit, meglátogathatja nevezetességeit, látnivalóit.

A menetrend biztosítja Önnek, hogy a kiválasztott állomásnál, közel két órát eltöltsön, mert a busz két óra múlva ott van, és Ön tovább utazhat egy következő megállóig ahol újabb élmény várja.

A buszon hostess fogadja és kalauzolja a vendégeket, aki bemutatja a települések nevezetességeit, az aktuális rendezvényeket és a megállókhoz kapcsolódó szolgáltatók kínálatát.

A Régiós buszjáratot „helyi járatként" is igénybe vehetik az itt élők és itt nyaralók a szakaszjeggyel, amely kerékpárjegyként is funkciónál. A vonaljegy egyik településtől a következő településig való utazásra alkalmas.


Várjuk Önt Badacsony régióban 2016-ban is! Fedezze fel a értékeinket! Kalandra fel!
 
Badacsony Régiós Buszjárat


Badacsony Régiós Buszjárat
   

Régiós buszjárat

Interaktív térkép
Mindent megjelenít
  • Szálláshelyek
  • Rendezvények
  • Látnivalók
  • Gasztronómia
loading
Időjárás
Badacsony

27°C ÉK-i könnyű szél

Képek / Galéria

Keresés: